Privacy Verklaring

 

Beste cliënt,

U bent cliënt bij S-Lijn Voedingsadvies. Het kan daarom zijn dat S-Lijn Voedingsadvies persoonsgegevens van u verwerkt.

S-Lijn Voedingsadvies hecht er grote waarde aan dat uw persoonsgegevens rechtmatig, behoorlijk en transparant worden verwerkt. En dat uw privacyrechten goed zijn gewaarborgd. Hierna leest u hoe S-Lijn Voedingsadvies dat doet.

De verantwoordelijke voor de verwerking is S-Lijn Voedingsadvies. Voor vragen over uw privacy is S-Lijn Voedingsadvies als volgt voor u bereikbaar:

Bezoekadres: Christiaan Huygensstraat 12, 2251 CH Voorschoten

Website: www.s-lijnvoedingsadvies.nl

Telefoonnummer: 0614799032

E-mailadres: info@s-lijnvoedingsadvies.nl

Uw persoonsgegevens waarover S-Lijn Voedingsadvies beschikt zijn afkomstig van uzelf.

De gegevens die u zelf aan ons verstrekt zijn:  N.A.W.-gegevens, contactgegevens, leeftijd, geslacht, lengte, gewicht, medische gegevens en overige persoonlijke gegevens die van invloed (kunnen) zijn op de te behalen resultaten, zoals gegevens over consumptie, gegevens over lichaamsbeweging, eventuele oorzaken gewichtstoename, lichaams(af)metingen en eerdere afslankpogingen. Deze persoonsgegevens gebruiken wij om onze begeleiding te kunnen waarborgen. U bent nooit verplicht om deze gegevens aan ons te verstrekken. Maar als u de gegevens niet verstrekt, kan dit de begeleiding bemoeilijken.

S-Lijn Voedingsadvies bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan nodig is om de doelen te realiseren waarvoor de gegevens zijn verzameld.

Als S-Lijn Voedingsadvies uw persoonsgegevens voor andere doeleinden gaat verwerken, wordt u daar vooraf over geïnformeerd.

S-Lijn Voedingsadvies verwerkt de persoonsgegevens voor de hiervoor genoemde doeleinden. Indien u PowerSlim-producten en –diensten afneemt, worden ook aan PowerSlim Nederland B.V. (“PowerSlim”) bepaalde persoonsgegevens verstrekt. Het gaat om N.A.W.-gegevens, contactgegevens, leeftijd, geslacht, lengte, en overige persoonlijke gegevens die van invloed (kunnen) zijn op de met de PowerSlim-producten en –diensten te behalen resultaten, zoals gegevens over consumptie, eventuele oorzaken gewichtstoename, lichaams(af)metingen en eerdere afslankpogingen. Deze persoonsgegevens gebruikt PowerSlim om de werking van PowerSlim-producten en –diensten te analyseren en te verbeteren. En om u te informeren over producten en diensten van PowerSlim. U bent nooit verplicht om deze gegevens aan ons te verstrekken, maar als u de gegevens niet aan ons verstrekt, kunnen wij de gegevens niet aan PowerSlim doorgeven, en dat kan van negatieve invloed zijn op de kwaliteit van en informatie over de PowerSlim-producten en –diensten.

Alle persoonsgegevens die S-Lijn Voedingsadvies verwerkt, zijn zeer goed beveiligd. Zo is het pand waar vanuit S-Lijn Voedingsadvies werkzaam is, zeer goed beveiligd, net als de IT-systemen en (digitale) communicatiemiddelen, zoals e-mail, telefoon en de website, van S-Lijn Voedingsadvies. Verder monitort S-Lijn Voedingsadvies continu of de getroffen beveiligingsmaatregelen passend zijn en blijven ten opzichte van de eventuele risico’s en past de beveiliging als daar aanleiding toe is op aan.

U heeft een aantal rechten ten aanzien van uw persoonsgegevens. Zo heeft u het recht op duidelijke informatie over wat S-Lijn Voedingsadvies met uw persoonsgegevens doet. Met dit document willen wij u die informatie gegeven. Verder heeft u het recht:

  • op inzage in uw gegevens;
  • op verwijdering van uw gegevens (‘het recht om vergeten te worden’);
  • op rectificatie en aanvulling van uw gegevens;
  • om bezwaar tegen de verwerking te maken als de verwerking gebeurt voor een gerechtvaardigd doel van S-Lijn Voedingsadvies;
  • om eenmaal gegeven toestemming later in te trekken;
  • op beperking van de verwerking;
  • op dataportabiliteit
  • om niet onderworpen te worden aan geautomatiseerde besluitvorming.

Meer informatie over deze rechten, zoals in welke gevallen u de rechten kunt uitoefenen, vindt u hier. Als u een van deze rechten wilt uitoefenen, kunt u contact opnemen met S-Lijn Voedingsadvies via bovengenoemde contactgegevens. Uiterlijk binnen één maand na ontvangst van uw verzoek, berichten wij u.

Als u onverhoopt klachten heeft over de wijze waarop S-Lijn Voedingsadvies uw privacy tracht te waarborgen, meldt het ons. S-Lijn Voedingsadvies probeert uw klachten zo goed als mogelijk weg te nemen. U kunt ook altijd een klacht indienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens.