Kersttips

Ga jij met de feestdagen een heerlijk diner klaarmaken? Er zijn genoeg mogelijkheden om lekkere gerechten te maken die passen binnen het PS. programma. Kijk voor inspiratie in het PS. food & lifestyle kerstmenu of op de website!

Lees meer »

Koningsdag tips

Wat staat er bij jou dit jaar op de planning op Koningsdag? Wordt het een vrijmarkt bezoeken met de kinderen? Een dagje borrelen met vrienden, een festival of gewoonweg lekker genieten van een vrije dag? Wij geven je een aantal tips om deze Koningsdag PS. food & lifestyle proof door te komen.

Lees meer »

Wintersport tips

Een groot voordeel van een wintersportvakantie is dat je actief ­bezig bent. Met skiën, ­snowboarden, wandelen in de bergen of iets eenvoudigs zoals sleetje rijden verbrand je al heel wat calorieën. Er liggen daarnaast wel heel wat verleidingen op de loer. Denk aan de lunch op de piste, de schnitzel of currywurst tijdens het diner of misschien wel de nodige ­biertjes tijdens de après-ski. Hoe ga je daar mee om tijdens het PS. food & lifestyle programma? En hoe blijf je in ketose? 

Lees meer »

Waarom een stabiele bloedsuikerspiegel zo belangrijk is bij afvallen

Iedereen kent vast wel het gevoel dat je een stuk taart of handvol snoep op hebt en vol energie zit. Voor je het weet plof je echter weer op de bank en krijg je ineens dat vermoeide gevoel. Je voelt je futloos, je krijgt weer honger en de neiging om te gaan snaaien. Je zit dan als het ware in een ‘sugar dip’. Je bloedsuikerspiegel is na een enorme piek weer flink gedaald.

Lees meer »

Hoe de juiste voeding kan zorgen voor een stralende huid

Zo lang mogelijk een stralende en jonge huid behouden, wie wil dat nou niet? Bij het bereiken en behouden van een stralende huid denken we al snel aan dure crèmes, serums en maskertjes. En begrijp me niet verkeerd, natuurlijk is een goede huidverzorging heel belangrijk. Maar wist je dat voeding ook een hele belangrijke invloed heeft op de conditie van je huid?

Lees meer »

De gezondheidsvoordelen van wandelen

Het is november en de herfst is inmiddels halverwege, met regenachtige donkere dagen. We brengen deze maanden daarom logischerwijs meer in huis door. Sommige mensen kunnen in deze tijd van het jaar moeilijk de motivatie opbrengen om naar buiten te gaan. Toch is het belangrijk om dagelijks een frisse neus te halen. In dit jaargetijde is de natuur op zijn mooist. Maak  een fijne wandeling in de buitenlucht, want de buitenlucht heeft namelijk erg veel voordelen voor onze lichamelijke en mentale gezondheid.

Lees meer »