PS food & lifestyle

Met PS. food & lifestyle maak jij de eerste stap naar een gezonde koolhydraatarme levensstijl!

PS. food &lifestyle is een door diëtisten ontwikkeld afslankprogramma dat erop gericht is om je streefgewicht te behalen en te behouden.

PS. food &lifestyle is gebaseerd op de laatste wetenschappelijke inzichten. De PS. food &lifestyle producten bevatten weinig koolhydraten en veel eiwitten. Dit zorgt ervoor dat je lichaam snel vet verbrandt en je spiermassa behouden blijft.

Gezond afvallen 

De beslissing om af te gaan vallen, is een hele stap. Je wilt het liefst snel en blijvend resultaat, maar je wilt ook op een gezonde manier afvallen. Met PS. food &lifestyle programma ga je niet minder eten, maar leer je anders te eten. Het PS. food &lifestyle programma is geen crashdieet. Het programma is zo ontwikkeld, dat het heel eenvoudig in te passen is in je dagelijkse leven.

Lekker eten

Je hebt keuze uit meer dan 120 verschillende producten, variërend van muesli, brood, pasta en rijst tot, repen, koeken, heerlijke smoothies, desserts en zelfs chips. Daarnaast eet je diverse vlees- en vissoorten, ei en lekker veel groenten, waardoor je normaal met het gezin mee kunt eten. 

 

Gezond eetpatroon

In het intakegesprek (60 min) bespreken we jouw wensen, doelstellingen en gezondheidstoestand om jouw programma goed af te stemmen op jouw persoonlijke situatie. Met het PS. food &lifestyle programma kom je wekelijks op consult voor een lichaamsanalyse en advies waarmee je je doelstellingen succesvol kunt behalen. Dat je gewoon lekker kunt blijven eten maakt dat het programma makkelijk vol te houden is. Doordat je zes eetmomenten per dag hebt, heb je geen honger en leer je een gezond eetpatroon aan dat je de rest van je leven vol kunt houden. 

Streefgewicht behaald?

Ook na het behalen van je streefgewicht blijf ik je nog een jaar lang gratis begeleiden. Je komt dan maandelijks of per kwartaal langs. Samen met jou investeren we in een blijvend resultaat! 

 

    Voordelen

  • Deskundig advies
  • Lekkere producten
  • Gezond voedingspatroon
  • Makkelijk vol te houden
  • Volwaardige, eiwitrijke voeding
  • Behoud van spiermassa
  • Bevordert de stofwisseling
  • Ontwikkeld door diëtisten
  • Nazorgtraject gewichtsbehoud 

 

Afslanken in 3 fasen

Fase 1:  afvallen

In de eerste fase zal je snel afslanken. Doordat koolhydraten uit het menu geweerd worden, komt het lichaam in ketose (fase van vetverbranding). In de eerste fase neem je 5 tot 6 PS. food &lifestyle producten per dag. Verder heb je de keuze uit mager vlees, vis, eieren en vele soorten groenten en smaakmakers. In deze fase bereik je het grootste gedeelte van je gewichtsverlies. Je blijft in fase 1 totdat je 80% van je gewenste gewichtsverlies hebt bereikt.

Fase 2:  bereik je streefgewicht

In deze fase ga je de laatste kilo’s afvallen en bereik je je streefgewicht. Er wordt in beperkte mate meer normale voedingsmiddelen zoals brood en fruit aan het menu toegevoegd.

Fase 3: stabilisatie fase

Nu je eenmaal je streefgewicht hebt bereikt, laat ik je nog niet los! Op gewicht blijven is immers de grootste uitdaging van afvallen. Daarom leer je in deze fase gezond en gevarieerd te eten om je nieuw verkregen gewicht te stabiliseren en te behouden.

Gewichtsbehoud

Na het volgen van de 3 fasen is je gewicht gestabiliseerd en weet je nu welke producten en hoeveelheden je beter wel en niet kunt eten. Om op je gewenste gewicht te blijven, is het vinden van de juiste balans hierbij van belang. Je kan bij mij een jaar lang gratis onder controle blijven, zodat je gemotiveerd blijft en niet terug valt in je oude gewoonten.

Maak nu een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek: