Wat kost het PS. food & lifestyle program?

De kosten van het PS. food & lifestyle program zijn per persoon verschillend en afhankelijk van je gewenste doel.

Als je overweegt om te starten maken we een vrijblijvende afspraak. Deze afspraak neemt ongeveer 20-30 minuten in beslag, maar indien je meteen begint verlengen we de tijd tot ongeveer een uur.  Een product of eetmoment kost ca. € 2,70. Gemiddeld nemen cliënten in de eerste fase vijf producten per dag. Heb je vijf producten per dag nodig dan ben je € 13,50 per dag en ongeveer € 90,- per week kwijt in de eerste fase. Deze producten vervangen voor het grootste deel de voeding die je normaal bij de supermarkt koopt, deze kosten kun je er dus eigenlijk vanaf trekken. Daarnaast is de begeleiding en de consulten hierbij inbegrepen. Zodra je gewenste gewicht is bereikt nemen de producten per dag af, maar blijft de begeleiding bestaan.

Wil jij weten hoe een traject met PS. food & lifestyle er voor jou persoonlijk uit zal zien? Maak dan een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek middels onderstaand formulier.

 

PS. food & lifestyle starterspakket

Het PS. food & lifestyle starterspakket kost € 159,-. Naast het menu (voor 7 dagen), bevat het pakket ook een shaker, vitamines en mineralen voor een maand en het PS. food & lifestyle kookboek.

 

 

Wil je liever afvallen met een persoonlijk advies op maat (zonder PS. food & lifestyle)?

 

Intakegesprek (60 min) inclusief schriftelijk uitgewerkt advies:             

€ 62,50 

 

Vervolgconsulten 30 min:                

€ 30,00

 

Bedragen zijn incl. btw, er zijn geen contracten met zorgverzekeraars afgesloten o.a. vanwege de hoogte van het eigen risico.