Wat kost het PS. food & lifestyle programma?

De kosten van het PS. programma zijn per persoon verschillend en afhankelijk van je gewenste doel. Een product of eetmoment kost ca. €2,80. Gemiddeld nemen cliënten in de eerste fase vijf producten per dag. Heb je vijf producten per dag nodig dan ben je €14,- per dag en ongeveer €98,- per week kwijt in de eerste fase. Deze producten vervangen voor het grootste deel de voeding die je normaal bij de supermarkt koopt, deze kosten kun je er dus eigenlijk vanaf trekken. Daarnaast zijn de begeleiding en de consulten hierbij inbegrepen. Zodra je gewenste gewicht is bereikt nemen de producten per dag af, maar blijft de begeleiding bestaan.


Meer weten?

Wil jij weten hoe een traject met PS. food & lifestyle er voor jou persoonlijk uit zal zien? Of wil je meer weten over PS. food & lifestyle, onze PS producten of een van onze koolhydraatarme recepten? Neem contact met me op!

 

PS. food & lifestyle starterspakket

Het PS. food & lifestyle starterspakket kost € 159,- (intake en consulten zijn hierbij inbegrepen). Naast het menu voor 7 dagen, bevat het pakket ook een shaker, vitamines en mineralen voor een maand en het PS. food & lifestyle kookboek.

 

 

NIEUW: PS. food & lifestyle Re-boost pakket 

Heb jij het PS. food & lifestyle programma gevolgd, maar heb je behoefte aan een frisse herstart? Het blijft soms een uitdaging om je streefgewicht te behouden. Verleidingen liggen dagelijks op de loer. Met het Re-boost pakket en programma krijg je weer grip op jouw gezonde, koolhydraatarme levensstijl. Het pakket kost € 199,95  (intake en consulten zijn hierbij inbegrepen) en bevat voor 14 dagen PS. food & lifestyle dagdoosjes, 2 weekmenu’s en 14 recepten, handige boodschappenlijstjes en de benodigde supplementen. Met het Re-boost pakket ben je binnen 2 weken weer back on track! 

 

 

Wil je liever afvallen met een persoonlijk advies op maat (zonder PS. food & lifestyle)?

 

Intakegesprek (60 min) inclusief schriftelijk uitgewerkt advies:             

€ 72,50 

 

Vervolgconsulten 30 min:                

€ 30,00

 

Bedragen zijn incl. btw, er zijn geen contracten met zorgverzekeraars afgesloten o.a. vanwege de hoogte van het eigen risico.