Bloemkool couscoussalade met gerookte kipfilet

Gepubliceerd op 6 augustus 2018 om 14:19

Ingrediënten (2 personen):

400 gram bloemkoolrijst

1 fijn gesnipperde ui

2 teentjes knoflook

Kerrie naar smaak

1/2 komkommer in blokjes (zaadlijsten verwijderd)

1/2 groene paprika

1 tomaat gesneden in blokjes

100-150 gram gerookte kipfilet in reepjes

2 eetlepels fijngesneden augurken

2 theelepels kerrie mayo suikervrij (verkrijgbaar bij de AH)

1 bosui in dunne ringetjes

eventueel fijn gesneden Jalapegno pepertjes  

 

Bereidingswijze:

Roerbak de bloemkoolrijst met de ui, knoflook, paprika en kerrie ongeveer 5 minuten. Doe het vervolgens in een grote saladekom en meng het met de overige ingrediënten.  

 

Eet smakelijk!
 
Geschikt voor PowerSlim fase 1A en 1B