Wrap met gegrilde garnalen

Gepubliceerd op 16 oktober 2017 om 12:02

 

Ingrediënten:

1 PowerSlim wrap

0,5 el PowerSlim knoflook-kruidendressing

40 g garnalen

50 g witte kool, fijngesneden

50 g rode kool, fijngesneden

0,5 teentje knoflook, geperst

0,5 el olijfolie

Paar blaadjes koriander

Paar druppels limoensap

Snufje paprikapoeder

Snufje zout

 

Bereidingswijze:

Dep de garnalen droog en meng ze met de olie, knoflook, paprikapoeder, zout en het limoensap. Laat de garnalen, afgedekt in de koelkast, minimaal 10 minuten marineren. Meng ondertussen de witte en de rode kool met de knoflook-kruidendressing en zet even apart. Laat een grillpan goed heet worden en gril de garnalen in circa 4 minuten gaar. Keer ze regelmatig om. Beleg de wrap met de koolsla, de gegrilde garnalen en maak af met de verse koriander.

 

Eet smakelijk!

 

Geschikt voor PowerSlim fase 1A en 1B