Gegrilde aubergine met geitenkaas en tomaat

Gepubliceerd op 3 januari 2018 om 21:02

Ingrediënten (1 persoon):

50 g aubergine in dunne plakjes gesneden

50 g cherrytomaten in vieren gesneden

3 tl geitenkaas

2 takjes verse basilicum, fijngehakt

2 takjes verse peterselie, fijngehakt

1 teentje knoflook, geperst

1 el olijfolie

Zout

Peper

 

Bereidingswijze:

Verwarm de grill van de oven voor. Bestrijk de plakjes aubergine met olie. Breng op smaak met zout, peper en knoflook. Gril ze aan beide kanten circa 15-20 minuten en laat ze vervolgens uitlekken op een keukenpapiertje. Verkruimel de geitenkaas en verdeel dit samen met de gesneden cherrytomaten over de aubergines. Garneer met verse kruiden. Let op: dit is een bijgerecht! Lekker met een stukje witvis of gegrilde kip of kalkoenfilet voor een volledige maaltijd. 

 

Eet smakelijk!

 

Geschikt voor PowerSlim fase 1A en 1B