Banoffee cheesecake

Gepubliceerd op 21 december 2020 om 13:51

 

Ingrediënten:

4 zakjes PowerSlim speculaas biscuitjes

1 zakje PowerSlim dessert banaan

1 zakje PowerSlim dessert karamel toffee

1 zakje PowerSlim chocoladeparels

500 g magere kwark

2 el roomboter, gesmolten

5 gelatineblaadjes

Cacaopoeder

 

Bereidingswijze:

 

Bekleed de bodem van een kleine springvorm met bakpapier. Maal de biscuitjes fijn in de keukenmachine. Meng met de roomboter en verdeel het mengsel over de bodem. Goed aandrukken met de bolle kant van een lepel en op laten stijven in de koelkast. Meng de inhoud van het zakje dessert banaan en het zakje dessert karamel toffee door de kwark. Week ondertussen de gelatineblaadjes circa 5 minuten in een bodempje koud water. Verwarm 160 ml water in een pannetje en laat de gelatineblaadjes hierin oplossen. Laat het een beetje afkoelen en roer dan door het banaan- en karameltoffeemengsel. Stort het mengsel in de springvorm en laat het geheel 2 uur opstijven in de koelkast. Bestrooi het taartje voor het serveren met een beetje cacaopoeder en de chocoladeparels. Let op! Dit is een recept voor speciale gelegenheden en feestdagen. Kies maximaal 4 x per jaar een recept uit deze categorie als je in fase 1 of 2 van het PowerSlim afslankprogramma zit.

 

Geschikt voor PowerSlim fase 1A en 1B