Jij wil toch ook stralen tijdens de feestdagen?

 Lees hieronder het ervaringsverhaal van Linda en maak een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

 

Linda -13 kg*:"Ik heb veel zin in de feestdagen, mijn outfit hangt al klaar!"

Mijn naam is Linda en ik ben moeder van drie jonge kinderen van 1, 4 en 5 jaar. Afgelopen jaren hebben volop in het teken gestaan van zwangerschappen en ben ik een jaar lang behoorlijk ziek geweest. Door een fout was ik (zonder mijn weten) afhankelijk geworden van morfine. Ik werd er helemaal gek van, kon niet meer slapen en eten en kon een jaar niet zelf voor mijn kinderen zorgen. De arts schoof het af op psychische problemen en gaf me er slaappillen, rustgevende medicijnen en antidepressiva voor. Achteraf bleek het te liggen aan een gebrek aan enzymen die morfine afbreken en ik daarom zo heftig op dit middel reageerde. Toen ik eenmaal afgekickt was (in 3 maanden van 4 verschillende middelen) werd ik weer helemaal de oude!

Na deze heftige tijd was ik helemaal versuft en woog ik nog maar 50 kilo. Gelukkig werd ik daarna snel weer de oude vrolijke ik en werd ik zwanger van ons derde kindje!
Tijdens de zwangerschap was ik erg veel aangekomen, mijn lichaam hield alles vast want die was gewend niks binnen te krijgen. Ik besloot dat het nu tijd was om weer aan mezelf te gaan denken. Ik wilde weer een gezonde levensstijl met een goed eetpatroon. Het werd tijd dat mijn lichaam na 4 jaar weer van mij werd!

PowerSlim programma

Op internet kwam ik bij PowerSlim terecht en het sprak me meteen aan! Een gezond eetpatroon aanleren dat normaal is en je kunt blijven volhouden. 6 keer per dag eten, lekkere tussendoortjes en gewoon nog een boterham kunnen eten. Maar dan een koolhydraatarme ;) Ik vind het heel fijn dat ik een gezond eetpatroon aanleer dat ook passend is binnen een druk gezinsleven, waarbij ik mee kan eten met de rest en wat niet lastig klaar te maken is.

Daarnaast heb ik ontzettend veel aan de hulp van mijn lieve PowerSlim coach. Ze heeft mij veel geleerd hoe ik een gezond eetpatroon kan toepassen op basis van mijn wensen. Ze staat altijd voor me klaar en met vragen of moeilijkheden kan ik haar altijd appen of bellen.

In balans blijven

Ook nu ik al een tijdje geleden mijn doel heb bereikt, gaat het nog steeds super goed met me. Ik voel me goed en kan alles aantrekken wat ik wil. Ik heb geleerd om vaste eetmomenten op een dag te plannen en dat gaat nu helemaal vanzelf. Ik weet wat normale porties zijn en welke voedingsmiddelen ik het beste kan vermijden. Ik ga nog steeds elke maand naar mijn coach. We bespreken dan hoe het gaat en zo lukt het om mijn doel ook te behouden.  

Waarom S-Lijn Voedingsadvies?

 • Gediplomeerd diëtist sinds 2010.
 • Gecertificeerd PowerSlim coach in Voorschoten.
 • Advies op maat; altijd rekening houden met jouw persoonlijke omstandigheden.
 • Een persoonlijke benadering. 
 • Volledige lichaamsanalyse; samen bepalen we jouw ideale streefgewicht.
 • Wekelijkse begeleiding.
 • Maandelijkse begeleiding na het bereiken van je streefgewicht, 
  zodat we je gewicht ook blijven vasthouden.
 • Afvallen zonder hongergevoel dankzij de eiwitrijke producten van Powerslim.
 • Kennis en ervaring met het begeleiden van mensen die willen afvallen.
 • Passie voor het motiveren van mensen, zodat zij hun doelen bereiken.

 

Samen behalen en behouden we ook zeker jouw ideale gewicht. Ik kijk ernaar uit ook jou te mogen helpen jouw doelen te bereiken! 

 

 

Wat is PowerSlim?

PowerSlim is een manier om op gewicht te komen én te blijven. Je werkt naar een gezonde en gevarieerde levensstijl toe, en voorkomt hiermee het welbekende jojo-effect. Je staat er niet alleen voor, ik ben jouw stok achter de deur en begeleid je naar je streefgewicht toe. En ook daarna begeleid ik je nog een jaar lang gratis om terugval te voorkomen. PowerSlim is gebaseerd op de laatste wetenschappelijke inzichten. De producten van PowerSlim bevatten weinig koolhydraten en veel eiwitten. Dit zorgt ervoor dat je lichaam snel vet verbrandt en je spiermassa behouden blijft. In de eerste fase neem je 5 tot 6 producten van PowerSlim per dag. Verder heb je de keuze uit mager vlees, vis, eieren en vele soorten groenten en smaakmakers. 

Voordelen van PowerSlim:

 • 5 tot 6 eetmomenten per dag, geen hongergevoel
 • Lekkere producten, volwaardige eiwitrijke voeding
 • Het snelle resultaat houdt je gemotiveerd
 • Wetenschappelijk onderbouwd
 • Verlaging van bloeddruk
 • Verbetering diabetes type 2 

Lees hier meer over het PowerSlim afslankprogramma.

 

 

Suzanne jouw voedingscoach in Voorschoten

Jij wilt toch ook stralen tijdens de feestdagen?

 

Maak snel een afspraak voor een geheel vrijblijvend kennismakingsgesprek!

 

S-Lijn Voedingsadvies is gevestigd in Voorschoten bij Beautycentre Fränds:

 

 

 

*Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, resultaten kunnen variëren en zijn niet gegarandeerd.