Wil je graag afvallen en daarna op gewicht blijven?

 Lees hieronder het verhaal van Saskia Joustra en maak een afspraak voor een vrijblijvend gesprek.

 

Saskia Joustra -15 kg: 'shoppen is weer leuk'*

 

Voordat ik aan PowerSlim begon had ik al van alles geprobeerd. Het lukte me dan wel om wat af te vallen, maar na een aantal kilo’s lukte het vaak niet om door te pakken en kwam ik uiteindelijk toch weer aan. Ik zat niet lekker in mijn vel, ik vond mezelf gewoon echt niet leuk meer. Ik vond het vreselijk als kleding in de winkel niet paste en ik wilde graag weer leuke jurkjes aankunnen.

Het PowerSlim programma sprak mij aan omdat je hierbij 6x per dag moet eten en omdat ze veel keuze hebben waaronder lekkere alternatieven voor chocola. Want ik ben gek op chocola!

Toen ik voor het eerst bij Suzanne van S-Lijn Voedingsadvies op de weegschaal stond, schrok ik best wel. Ik wist dat mijn gewicht te hoog was, maar ik wist niet dat mijn vetpercentage en dan vooral het vet bij mijn organen zo hoog was! Die dag is de knop eigenlijk gelijk om gegaan!

Ik heb tijdens het volgen van het PowerSlim programma eigenlijk helemaal niet het gevoel gehad dat ik bezig was met lijnen. Ik had geen hongergevoel en de koeken en repen van PowerSlim gaven me ook het gevoel dat ik toch nog wat chocola kon ‘snoepen’.  Ik denk dat ik hierdoor verleidingen makkelijker kon weerstaan.

Natuurlijk heb ik ook moeilijke momenten gehad, gelukkig had ik dan Suzanne als stok achter de deur! De wekelijkse weegmomenten waren voor mij belangrijk. Als het even wat minder was gegaan, ging ik elke week toch gemotiveerd weer de deur uit!   

Nu ik mijn streefgewicht heb bereikt, vind ik shoppen weer leuk! Ik kan eindelijk weer die leuke jurkjes aan en zit weer goed in mijn vel! Ook zit mijn vetpercentage weer in het gezonde gebied, waardoor ik me ook weer een stukje jonger voel!  

 

Saskia Joustra, 48 jaar uit Voorschoten

  

 

Wil jij je ook fitter voelen en succesvol afvallen? Maak dan nu een afspraak voor een gratis en geheel vrijblijvend gesprek.

 

Het gewichtsverlies gaat met PowerSlim iets sneller waardoor de motivatie hoog blijft (gemiddeld per maand voor vrouw: -6g / man: -9kg).

Een PowerSlim maaltijd kost gemiddeld €2,50. Afhankelijk van je persoonlijke programma liggen de wekelijkse kosten tussen de €70-90 in de eerste fase (incl. begeleiding, producten en wekelijkse consulten). In de volgende fasen bouw je het aantal PowerSlim producten af. Uiteindelijk ga je over naar normale voeding. 

Consulten PowerSlim: Gratis gedurende gehele afslanktraject.

 

Mijn naam is Suzanne van Lochem, diëtist. In 2010 heb ik mijn Hbo diploma Voeding & Diëtetiek behaald aan de Haagse Hogeschool.

Mijn passie is het motiveren van mensen, zodat zij hun doelen bereiken. Of je nou 5 of 50 kilo wilt afvallen, samen gaan we opzoek naar een passend eetpatroon en laat ik je zien dat lekker en gezond eten écht wel samen kunnen gaan!

Wil je blijven genieten van eten en lekkerder in je vel zitten? Zet vandaag nog de eerste stap en maak een afspraak voor een vrijblijvend gesprek.

Maak een afspraak voor een gratis en geheel vrijblijvend gesprek of voor meer info:

 

Praktijk in Voorschoten bij Beautycentre Fränds