Start 8 januari met de 30 dagen challenge

En zet de stap naar jouw leefgewicht!

 

Wil jij graag aan de slag met jouw gezonde voornemens?

 • Heb je al van alles geprobeerd, maar is er niets dat werkt?
 • Wil je een stok achter de deur, zodat je ook blijft doorzetten?
 • Lekker blijven eten zonder hongergevoel?
 • Wil jij 4 tot 8 kg kwijtraken in vier weken tijd?

Een gezonde levensstijl aanleren: afvallen én op gewicht blijven?

 

Wat houdt de challenge in?

In de 30 dagen challenge van PS. food & lifestyle zet je de stap naar een gezonde levensstijl. Samen gaan we aan de slag met een gezond eetpatroon, dat koolhydraatarm en eiwitrijk is. Omdat dit de manier is waarop je effectief gewicht kunt verliezen én op gewicht zal blijven.

Je hebt zes eetmomenten op een dag en gebruikt hiervoor de koolhydraatarme producten van PS. food & lifestyle, aangevuld met o.a. groenten, vlees en vis. 

30 Dagen volg je de challenge met iedere week een nieuw thema en een motiverende challenge. 

De challenge start op maandag 8 januari. Mocht je op een eerder of later moment willen starten met het programma, dan kan dat ook. 

 

Wat kun je verwachten?

 • 4 Weekmenu’s
  met makkelijke en gezonde recepten
 • Mijn persoonlijke begeleiding
  met iedere week een weegmoment
 • Lekkere koolhydraatarme en eiwitrijke producten  
 • Wekelijks motiverende challenges  
  voor een gezonde levensstijl 

Jouw resultaat

 

Je leert een gezond eetpatroon aan, dat koolhydraatarm en eiwitrijk is:

 • Vetverbranding

Omdat je weinig koolhydraten binnen krijgt, schakelt je lichaam over op de verbranding van je vetten.

 

 • Voorkom jojo-effect

Door de hoge eiwit inname, behoudt je je spiermassa. Hiermee voorkom je het jojo-effect.

 

 • Gezonde levensstijl

Je leert een gezonde levensstijl toepassen in jouw dagelijks leven.

 

Een vrouw valt gemiddeld 1 tot 1,5 kg per week af tijdens het PS. food & lifestyle programma. Bij mannen is dat gemiddeld 1,5 kg tot 2 kg per week.


Zij gingen je voor!

 

Natasha: -15 kg "Ik kan gewoon met mijn gezin mee eten en hoef geen honger te lijden!"

 

"Er moest iets gebeuren, maar punten of calorieën tellen wilde ik niet. Bij PS. food & lifestyle is er genoeg variatie mogelijk. De diverse koolhydraatarme producten geven mij een vorm van vrijheid.

Ik kan nog gewoon brood eten, maar ook heerlijke snacks, handige tussendoortjes, crackers, wraps of muesli. Ik kan gewoon met mijn gezin mee eten en hoef helemaal geen honger te lijden!

Zo ben ik inmiddels 15 kg kwijtgeraakt. Ik ben zelfs twee keer op vakantie geweest, waarin ik de teugels wat heb laten vieren. Maar eenmaal thuis kon ik zonder veel moeite het ritme weer oppakken.

Ik ben mijn PS. coach Suzanne heel dankbaar! Zij heeft mij gesteund en geleerd om andere maar ook lekkere keuzes te maken."

 

Mandy: -12,4 kg “Ik ben super blij dat ik gestart ben met het programma!"

"6 jaar geleden ben ik bevallen van mijn tweede dochter. Hoe makkelijk ik bij de eerste weer snel op mijn oude gewicht zat, zo moeilijk was het bij de tweede.

Tijdens de coronaperiode ben ik begonnen met wandelen en lette ik op mijn koolhydraatinname. Hierdoor viel ik al 10 kilo af. Maar helaas vond ik het tijdens de winter moeilijker om me te weerhouden van chocolade en andere lekkere dingen. Binnen de kortste keren was ik weer veel te zwaar. Ik zat niet lekker in mijn vel. Lange tijd staan, zitten of traplopen was vervelend.

Zin om te beginnen
Onder persoonlijke begeleiding van je eigen coach aan de slag met een gezond en koolhydraatarm eetpatroon? ‘Ja!’ dacht ik ‘dit is wat voor mij’.

Genieten van heerlijk eten

De weekmenu’s met recepten en boodschappenlijstjes waren makkelijk te volgen. Ik had er helemaal zin in! Ik heb geen enkele moeite gehad om me aan mijn gezonde eetpatroon te houden. Het eten is heerlijk en als er toch iets was wat ik niet lekker vond, dan was er altijd wel een vervanging voor. Het aanbod van koolhydraatarme producten is groot. Van wraps, muesli en crackers tot handige repen en lekker zoete of hartige tussendoortjes.

 

Kan ik jou helpen?

Wil je graag meer weten over de challenge? En of het PS. food & lifestyle programma ook iets voor jou is? Laat hieronder je gegevens achter en ik neem contact met je op!

 

Mijn naam is Suzanne van Lochem en ik heb al meer dan 100 mensen mogen helpen naar een gezondere en slankere versie van zichzelf.

Ik leer jou hoe je een gezond koolhydraatarm eetpatroon kunt toepassen en zorg ervoor dat je gemotiveerd blijft.

Wekelijks zien we elkaar, kun je jouw vragen stellen en voeren we een lichaamsmeting uit zodat je jouw voortgang kunt bijhouden. Ik ben jouw stok achter de deur!

Adresgegevens:

Christiaan Huygensstraat 12 

2251 CH Voorschoten

 

Tel: 06-14799032

E-mail: info@s-lijnvoedingsadvies.nl

KvK: 66425859