Deel jouw enthousiasme en ontvang een slowcooker cadeau!

Ben jij enthousiast over mijn begeleiding en het PowerSlim programma? Ik waardeer het enorm als jij de moeite zou doen om mij aan te bevelen. En daar mag best wat tegenover staan. Wanneer een vriend(in), familielid of kennis van jou tijdens de actieperiode t/m 30 november 2018 ook bij mij start met het PowerSlim programma, ontvang jij van mij een slowcooker met PowerSlim-proof receptenbrochure cadeau!

 

 

Wat is een slowcooker?

Een slowcooker is een elektrische pan waarin je gerechten langzaam gaart op relatief lage temperatuur. Je hoeft alleen de ingrediënten ('s ochtends of 's middags) in de pan te doen en na zo'n 4 tot 8 uur staat er een heerlijke, smaakvolle maaltijd voor je klaar. De pan doet het werk voor je, ideaal dus voor dagen waarop je eigenlijk helemaal geen tijd hebt om te koken! Je kookt alleen met verse, pure ingrediënten zoals groenten en vlees of vis, dus geen pakjes en zakjes uit de supermarkt. Je hebt weinig tot geen bereidingsvet nodig en vitamines én smaak blijven behouden.

 

Actievoorwaarden:

  • De actieperiode loopt tot en met 30 november 2018;
  • De nieuwe PowerSlimmer moet bij hetzelfde center starten als de huidige PowerSlimmer;
  • De slowcooker wordt pas cadeau gegeven wanneer de nieuwe PowerSlimmer daadwerkelijk met het programma begint. Alleen een kennismakingsgesprek of het afnemen van een driedagenpakketje is niet voldoende om de slowcooker te ontvangen;
  • Garantie op (onderdelen van) de Crock-Pot is 2 jaar. Mocht (een onderdeel van) de Crock-Pot stuk gaan, dan kan de cliënt direct terecht bij de distributeur IT&M (info@itmonline.nl of +31 (0)40-2901130) voor service en reparatie of vervanging.