Annet Stuifzand: -15 kg "Ik was al dat diëten zat, en wilde een nieuwe levensstijl!"*

 

Het is alweer een aantal jaar geleden dat ik als doel stelde om gezonder te gaan leven. De motivatie hiervoor vond ik in de trouwdag van mijn oudste zoon, die plaatsvond in juni 2017. Het is toen niet gelukt om mijn precieze doel te behalen, maar toch voelde ik mij veel lekkerder in mijn vel zitten. In de periode daarna kon ik het niet opbrengen om de draad weer op te pakken, integendeel, ik verviel weer in mijn oude gewoontes.

Excuses om het uit te stellen

Er was altijd wel een excuus om het weer uit te stellen. Toen kwam het coronavirus op en werden de nadelen van overgewicht en een ongezonde levensstijl benadrukt. Hierdoor werden mijn ogen geopend. Mijn voornaamste doel was een gezond lijf. Via mijn schoonzus hoorde ik over het PowerSlim programma, waarna ik ben gaan Googlen en een PowerSlim coach bij mij in de buurt vond.

Tijdens een oriënterend gesprek met mijn coach, Suzanne, heb ik toegelicht hoe ik erin stond: eigenlijk was ik al het dieetgebeuren zat en wilde ik een nieuwe levensstijl. Hierbij heb ik mijn voornaamste valkuilen uitgelegd en aangegeven wat heel erg belangrijk is voor mij. Zo kan ik enorm genieten van cappuccino, waarvoor Suzanne een alternatief voorstelde. Daarnaast kon ik cola light en suikervrije ranja gewoon nemen, zij het met mate.

Een nieuw eetpatroon

Suzanne is een schat en begreep mij. Het klikte direct en hierdoor was ik om. Hoewel ik in eerste instantie moest wennen aan de zes eetmomenten, sprak het programma me direct aan. De reden waarom ik moest wennen was omdat ik gewend was ‘s morgens weinig te eten en naarmate de dag vorderde meer te nemen. Hierdoor at ik uiteindelijk meer dan goed voor me is, ook omdat ik trek had. Door de zes vaste eetmomenten heb ik steeds iets om naar uit te kijken en bovendien vind ik de tussendoortjes ook echt heerlijk. Ook gaf Suzanne goede tips, wanneer ik trek kreeg maar het was nog geen tijd voor mijn eetmoment, adviseerde ze me om iets anders te gaan doen of gewoon mijn zinnen te verzetten. Dit is tot op de dag van vandaag goed blijven hangen. Er zijn heus momenten dat ik het moeilijk vind, als we eten bestellen zoals pizza of Chinees. Vaak zit ik dan met een bak sla en valt het niet altijd mee. Ook daar heb ik inmiddels een draai in weten te vinden: neem een klein beetje of een stukje en vul het aan met groente en let de volgende dag extra op.

De laatste loodjes

Wel merk ik dat ik de controle van mijn coach Suzanne nog nodig heb. Als ik de volgende dag een afspraak met haar heb sla ik toch eerder dingen af, echt een stok achter de deur. Ik ben heel blij dat ik aan PowerSlim ben begonnen. Met alle soorten diëten die ik in mijn leven gevolgd heb (en dat zijn er heel wat), past dit heel goed bij mij. Ik heb mijn vooraf gestelde doel gehaald, maar nu gaat het nog steeds goed en heb ik mijn doel weer wat bijgesteld. Ik hoop als de sportscholen weer open gaan dat dan het laatste stukje nog net wat eenvoudiger zal gaan, daar kijk ik naar uit!

 

Wil jij vóór de zomer nog een aantal kilo’s verliezen?

Maak dan een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek

 

Voordelen van PowerSlim:

 • 5 tot 6 eetmomenten per dag, geen hongergevoel
 • Lekkere producten, volwaardige eiwitrijke voeding
 • Het snelle resultaat houdt je gemotiveerd
 • Wetenschappelijk onderbouwd 
 • Behoud van spiermassa
 • Ontwikkeld door diëtisten
 • Nazorgtraject gewichtsbehoud                                                                                                                                                                                            Lees hier meer over het PowerSlim afslankprogramma.

Waarom S-Lijn Voedingsadvies?

 • Gecertificeerd PowerSlim coach in Voorschoten.
 • Gediplomeerd diëtist sinds 2010.
 • Advies op maat; altijd rekening houden met jouw persoonlijke omstandigheden.
 • Volledige lichaamsanalyse; samen bepalen we jouw ideale streefgewicht.
 • Wekelijkse begeleiding; maandelijkse begeleiding na het bereiken van je streefgewicht, zodat we je gewicht ook blijven vasthouden.
 • Afvallen zonder hongergevoel dankzij de eiwitrijke producten van Powerslim.
 • Kennis en ervaring met het begeleiden van mensen die willen afvallen.
 • Passie voor het motiveren van mensen, zodat zij hun doelen bereiken.

 

Samen behalen en behouden we ook zeker jouw ideale gewicht. Ik kijk ernaar uit ook jou te mogen helpen jouw doelen te bereiken! 

 

 

Wat is PowerSlim?

PowerSlim is een manier om op gewicht te komen én te blijven. Je werkt naar een gezonde en gevarieerde levensstijl toe, en voorkomt hiermee het welbekende jojo-effect. Je staat er niet alleen voor, ik ben jouw stok achter de deur en begeleid je naar je streefgewicht toe. En ook daarna begeleid ik je nog een jaar lang gratis om terugval te voorkomen. PowerSlim is gebaseerd op de laatste wetenschappelijke inzichten. De producten van PowerSlim bevatten weinig koolhydraten en veel eiwitten. Dit zorgt ervoor dat je lichaam snel vet verbrandt en je spiermassa behouden blijft. In de eerste fase neem je 5 tot 6 producten van PowerSlim per dag. Verder heb je de keuze uit mager vlees, vis, eieren en vele soorten groenten en smaakmakers. 

Wat kost PowerSlim?

Een PowerSlim maaltijd kost gemiddeld € 2,65. Afhankelijk van je persoonlijke programma gebruik je 4 tot 6 producten per dag. 

Heb je 5 producten per dag nodig dan ben je € 13,25 per dag kwijt in de eerste fase. In de volgende fasen bouw je het aantal PowerSlim producten af. Uiteindelijk ga je over naar normale voeding. 

Consulten PowerSlim: Gratis gedurende gehele afslanktraject.

 

 

 

 

Suzanne 

jouw voedingscoach in Voorschoten

S-Lijn Voedingsadvies is gevestigd in Voorschoten bij Beautycentre Fränds:

 

 

 

*Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, resultaten kunnen variëren en zijn niet gegarandeerd.