Ben je terug van vakantie en heb je er genoeg van?

Het getal op de weegschaal, de energiedips en de goede voornemens die niet lang duren? Ben jij klaar om nú de eerste stap te zetten naar jouw nieuwe levensstijl?

Ik ben jouw duwtje in de rug om te beginnen! 

Meld je nu aan voor een intakegesprek en maak kans op een make-over en fotoshoot t.w.v. € 750,- *

 

Contactformulier:

Wat kun je verwachten van mij en het PS. programma?


• Persoonlijke begeleiding van mij
• Voedingsplan op maat
• Makkelijk en gezond eetpatroon
• Lekkere gerechten
• Een gezonde levensstijl
• Een jaar lang na begeleiding

 

Lees hier alles over het PS. programma.

 

* Je maakt kans op de make-over en fotoshoot als je daadwerkelijk start met het PS. food & lifestyle programma. Lees hier de actievoorwaarden.

 

Deze cliënten gingen jou voor en hebben de stappen naar een nieuwe levensstijl al gezet!

 

"Ik zit weer lekker in mijn vel en voel me ook weer zelfverzekerd!"*

"In oktober 2021 was ik helemaal klaar met mijn gewicht en het vele eten. Ik had wel al eens geprobeerd om af te vallen, maar ik wilde nu echt mijn levensstijl aanpassen. Een vriendin had een aantal jaar geleden het PS. food & lifestyle programma gevolgd. Toen ik een advertentie op facebook voorbij zag komen besloot ik een afspraak voor een kennismakingsgesprek bij een PS. coach in de buurt te maken. Vanaf die dag ging het eigenlijk allemaal in een razend tempo, na de eerste maand was ik al bijna 10 kg kwijt! De PS. producten waren allemaal erg lekker en ik vond het daarom ook geen straf om bepaalde producten te moeten laten staan.

Ik ben ondertussen al 30 kg kwijt, zit weer lekker in mijn vel en voel me ook weer zelfverzekerd! De afgelopen maanden zijn er hoop veranderingen in mijn leven geweest, waardoor het afvallen wat lastiger was en mijn gewicht stabiel is gebleven. Toch bleef ik elke week naar mijn coach Suzanne gaan. We maakten kleine doelen die voor mij wel haalbaar waren. "

"Ze liet mij ook inzien dat ik al een ontzettend goede prestatie had neergezet en dat ik ondanks deze onrustige periode niet aan was gekomen! Daardoor lukte het mij om vertrouwen in mezelf te houden.     

Ik ben nog niet klaar en ga de komende tijd weer knallen! Elke week is het weer een feestje om producten uit te zoeken en nieuwe producten te proeven. Ik ben trots op mezelf en op het resultaat wat ik nu al bereikt heb!"

 

*Dit resultaat is persoonsgebonden

S-Lijn Voedingsadvies

Adresgegevens:

Christiaan Huygensstraat 12 

2251 CH Voorschoten

 

Tel.: 06-14799032

E-mail: info@s-lijnvoedingsadvies.nl

KvK: 66425859

Suzanne: jouw PS. coach in Voorschoten